Onze vereniging staat steeds open voor aansluitende activiteiten.
Alle leden mogen hierin zelf een activiteit aanbieden zolang deze aansluit bij onze doelstellingen. Activiteiten zoals het inrichten of begeleiden van workshops, cursussen, lezingen aangaande, o.a. een harmonieus contact met de natuur, voeding, duurzaamheid, ontspanningstechnieken, lichaamsbeleving, omgang met dieren, communicatie, dans, klank en muziek, meditatietechnieken, ...

 

Hebt u iets in gedachten, mail het ons door of bel naar: 0472/81.00.92

 

Filmavond

 

De film 'Down to Earth'

One Family's journey in search of the keepers of the earth:

Trailer

 

Down to earth inspireert de kijker om na te denken over zijn toekomst en die van de wereld waarin we leven. Een familie laat de hectiek en patronen van de hedendaagse wereld achter zich en begint aan de reis van hun leven. Samen met hun drie kinderen reizen ze naar de uithoeken van de aarde, op zoek naar een nieuw perspectief op het leven en de wereld om ons heen. Tijdens hun vijf jaar durende avontuur leven ze met en bij verschillende stammen op zes continenten. Ze filmen hun ontmoetingen met de Earth Keepers, zij die nog in verbinding en harmonie leven met de aarde, de bron van ons bestaan. De film onthult de diepe wijsheid die besloten ligt in de gesprekken met deze stamoudsten en wijzen. Maar ook de levens-veranderende impact die dit soort ontmoetingen kunnen hebben.

 

Vrije bijdrage (richtprijs 5 euro)

Koffie en thee verkrijgbaar.

 

Vrijdag 8 maart 2019 (19h30)

 

Plaats:

Ontmoetingscentrum 'De Weg'
(Herenthoutseweg 21 te 2222 Wiekevorst)

Filmduur: 59 min (Nederlands ondertiteld)


Changing the World - Helping humanity
Making a difference

 

 

 

 

Hoe wij hier leven en consumeren heeft invloed op de rest van de wereld.

 

Zorg voor de aarde vormt niet alleen het fundament van het leven, maar is ook de belangrijkste ethische kwestie! Het leven en zelfs het overleven van onze toekomstige generaties ligt in onze handen.

 

-meer lezen->

 

Changing the World Helping humanity Making a difference

 

Bezoek ons ook op

-facebook->

 

inhoud © EarthCare vzw
ontwerp: DroomWever